Izaberite stranicu

POMOĆI ĆEMO VAM

DA ŽIVITE ZDRAV ŽIVOT

supplements@dox-group.com

+381346794200/ +381605527033

PROIZVODI

NUDIMO ŠIROK SPEKTAR PROIZVODNIH USLUGA

Formulisanje i uslužnu proizvodnju

Potpun asortiman usluga pakovanja

Pomoć i konsultacije u regulatornim pitanjima – priprema dokumenata za proces registracije

Brendiranje

Marketinška rešenja

O NAMA

Kompanija DOX Supplements je ogranak DOX Group koja se bavi uslužnom proizvodnjom dijetetskih suplemenata. U suštini, obezbeđujemo svaki korak proizvodnog procesa – recepturu, dizajn, ambalažu, štampanje, izradu proizvoda, kapsulaciju / tabletiranje, blistiranje, pakovanje, registraciju, transport itd. Sve u potpunosti zavisi od vaših želja i potreba. Trenutno proizvodimo sledeće farmaceutske oblike: kapsule, tablete, kesice (praskove I mikrogranule), sterilne rastvore, softgel kapsule.

DOX Supplements je ugovorni proizvođač prehrambene linije proizvoda. Naša osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja dodataka ishrani, sportskih suplemenata, vitamina i minerala na zahtev. Mi smo prirodan izbor za sve vaše ugovorne potrebe proizvodnje vitamina i dodataka ishrani.

Svaki član tima od koncipiranja proizvoda, do marketinških rešenja se unakrsno obučava i obrazuje o svim aspektima procesa proizvodnje. Radimo kao kolaborativni tim koji uspešno donosi vaše proizvode na tržište. U saradnji sa našim podizvođačima i klijentima smo već plasirali veliki broj uspešnih proizvoda na tržište.

DOX Supplements tretira svaki aspekt proizvodnje vaših proizvoda sa dužnom pažnjom i sigurnošću. Mi testiramo svaku sirovinu koja ulazi u našu fabriku kako bi se osiguralo da ispunjava naše postavljene standarde. Dodatno rigorozno ispitivanje izvršeno tokom procesa proizvodnje je od suštinskog značaja za sigurnost i efikasnost vašeg finalnog proizvoda. Ovi standardi se nikada ne dovode u pitanje. Svaki proizvod prolazi kroz detaljnu proveru kvaliteta pre nego što napusti naš objekat. Sertifikati o analizama dostupni su na zahtev sa svaku isporuku. Serijski brojevi se štampaju na svakom proizvodu radi sigurnosnih provera.

Uvek tražimo pouzdane partnere da prošire našu poslovnu mrežu. Da bi odgovorili potrebama naših klijenata i najvišim standardima proizvodnje, naš rad i objekti su organizovani u skladu sa principima savremene poslovne prakse.

Naši administrativni i proizvodni kapaciteti su takođe u skladu sa najvišim standardima.

Naš kvalitet je potvrđen i podvučen dugotrajnim poverenjem potrošača i stalnim rastom njihovog broja. Trenutno uspešno izvozimo veliki broj proizvoda na tržišta EU, UK, Švajcarske, USA, Singapura, Hong Konga…

Naš kvalitet je potvrđen i podvučen dugotrajnim poverenjem partnera i stalnim rastom njihovog broja.

GARANTUJEMO

Najbolji dostupni kvalitet proizvoda i sirovina

Pružanje pomoći u razvoju novih proizvoda

Poštovanje vaših želja, vremena i novca

Da možemo ispoštovati rokove na koje se obavežemo

Najbolje cene

O DIJETETSKIM SUPLEMENTIMA

Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji poboljšavaju i pomažu zdravlju svojim aktivnim sastojcima pospešujući prirodne funkcije tela. Potencijalni korisnici dijetetskih suplemenata su : osobe sa povećanim nutritivnim potrebama, osobe sa smanjenim unosom određenih sastojaka iz hrane, kao i osobe iz posebnih kategorije stanovništva (deca, trudnice, sportisti).

Dijetetski suplementi su namenjeni kao dopuna ishrani i sadrže jednu ili više od sledećih komponenti: vitamini, minerali, biljke i drugi biljni proizvodi, aminokiseline, dijetetske supstance koje pozitivno utiču na apsorpciju hrane, koncentrati, metaboliti, ekstrakti, kao i različite kombinacije ovih komponenti.

Dijetetski suplementi spadaju u kategoriju hrane i ne mogu se nazvati lekom, ali se za njih može tvrditi da imaju korisne efekte na zdravlje korisnika i zbog toga su poželjni u ishrani.

Gde pacijenti kupuju dijetetske suplemente

%

Zdrava hrana

%

Supermarketi

%

Apoteke

%

Distributeri

%

Drugo

SAZNAJ VIŠE

KONTAKT

+381346794200/ +381605527033

supplements@dox-group.com

Prvoslava Rakovića 12, 34 000 Kragujevac, Srbija

dox_group_supplements

Kontaktirajte nas

9 + 5 =