Izaberite stranicu
DOX Group posećuje sve važne događaje i manifestacije
04.03.2020.

Godišnjice su dobra prilika za razmišljanje o prethodnom periodu, kao i za proslavu prekretnica, savladanih izazova i dostignuća. Ove godine se obeležavala 25. godišnjica Gulfood-a, najvećeg svetskog sajma hrane i pića u Dubaiju, na kom je bilo lepo videti pouzdane partnere i drage stare prijatelje, pri čemu se otvorila prilika za ostvarivanje novih kontakata. Događaj je u Dubai privukao vodeće profesionalce prehrambene industrije iz celog sveta, te smo mogli uživati u širokom izboru jela internacionalnih kuhinja i pozabaviti se mišlju kako će sve ovo izgledati u narednih 25 godina i koji nas to ukusi čekaju u budućnosti.

CEO Samit u Beogradu – Samit privrednih lidera regiona bio je najznačajniji poslovni događaj godine, održan 4. decembra 2019. u hotelu Crowne Plaza Beograd. Otkrili smo kako lideri iz regiona balansiraju procese stvaranja stabilnih i održivih kompanija u budućnosti, dok istovremeno pokušavaju da implementiraju strategije koje im donose dodatni profit danas. Teme samita bile su ključni izazovi i problemi srpske privrede pet godina od početka fiskalne konsolidacije, zadržavanje mladih, poslovni modeli, digitalizacija i rast tradicionalne industrije, međunarodne strategije, veštine liderstva i nove mogućnosti rasta. Cilj ovog značajnog poslovnog događaja je bio podrška regionalnoj saradnji, procena poslovne klime i razmena iskustava.

Dox Group na sajmu Anuga 2019. Najveći svetski sajam hrane i pića, postavlja nove temelje za razvoj čitave industrije. Bilo je to najvažnije okupljanje stručnjaka iz ove oblasti, kako brojke još jednom impresivno pokazuju: Sa 7.590 izlagača i oko 170.000 posetilaca, Anuga sajam u Kelnu bio je očigledno broj jedan sajam hrane 2019. godine!